سالاد ماکارونی هم بعنوان سالاد و هم بعنوان پیش غذا خیلی محبوب است.البته این سالاد را به عنوان یک وعده غذایی کامل میتوانید میل کنید.اگر کودک بد غذا هم دارید حتما سالاد ماکارونی رو براش تهیه کنید، احتمال زیاد طرفدار این سالاد خوشمزه خواهد شد.

طرز تهیه سالاد ماکارونی سنتی و خوشمزه

برای تهیه سالاد ماکارونی خوشمزه ابتدا باید مواد لازم برای سالاد ماکارونی را  آماده کنید و سپس شروع به تهیه این غذای ساده، خوشمزه و پرطرفدار کنید.

مواد لازم سالاد ماکارونی

روغن زیتون یک قاشق چای خوری
ماکارونی شکلی  یک بسته
خیارشور 200گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد
ذرت 400 گرم
نخود فرنگی 400 گرم
هویج 2 عدد متوسط
کالباس 150 گرم
لیمو ترش 1 عدد
روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
سس مایونز 700 گرم
نمک،فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

 

مرحله اول: برای تهیه سالاد ماکارونی ابتدا یک قابلمه را با آب مناسب حجم ماکارونی پر کنید سپس آب داخل قابلمه را بجوشانید. بعد از جوش آمدن آب مقداری روغن به آن اضافه کنید.

مرحله دوم:یک قاشق غذاخوری نمک به آب در حال جوش اضافه کنید.

مرحله سوم :حالا باید سالاد ماکارونی را به آب در حال جوش اضافه کنید و اجازه دهید پاستا بپزد.

مرحله چهارم:خیار، فلفل دلمه ای و هویج را بشویید و خرد کنید تا پاستا به سلیقه شما پخته شود. سوسیس ها را ریز خرد کنید. هویج ها را روی یک رنده متوسط ​​رنده کنید.

مرحله پنجم:در ظرف مناسبی ابتدا سس مایونز را بریزید و با مخلوط کن یا چنگال هم بزنید تا کمی رقیق شود سپس فلفل سیاه و سس پاپریکا و نمک و آبلیمو و روغن زیتون را اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله ششم:پس از اتمام پخت ،ماکارونی را آبکش کنید. بعد از آبکش کردن پاستا، سالاد را در بشقاب مورد نظر برای تهیه بریزید.

مرحله هفتم:همه مواد از جمله خیارشور، سوسیس، فلفل دلمه ای، هویج رنده شده، نخود فرنگی، ذرت، سس را به ظرفی که پاستا را می ریزید اضافه کنید و مواد را کاملا مخلوط کنید.

مرحله هشتم:سالاد را یکی دو ساعت در یخچال قرار دهید تا خنک شود. سپس می توانید روی آن را با گوجه فرنگی و زیتون تزیین کرده و سرو کنید.

نکات مهم و کاربردی در آموزش سالاد ماکارونی

بسیاری از افراد از مرغ نیز برای تهیه این سالاد خوشمزه استفاده می کنند. برای این کار باید سینه مرغ را بپزید سپس خرد کرده و به مواد خود اضافه کنید.

برای رنگ آمیزی بیشتر می توانید هنگام پخت پاستا از مقدار بسیار کمی زردچوبه استفاده کنید.

برای تهیه سس سالاد می توانید از مخلوط سس و ماست و از ادویه هایی مانند (آویشن، پودر سیر، پودر زیره) استفاده کنید.

هر چه سالاد بیشتر در یخچال بماند و از سس بیشتر استفاده شود، خوشمزه تر می شود.

در این غذا می توانید از گوجه گیلاسی هم استفاده کنید.

مراقب باشید که پاستا به هم نچسبد.

می توانید به جای یک فلفل دلمه ای از چند فلفل دلمه ای رنگی استفاده کنید.

برای تهیه این سالاد می توانید از سیب زمینی نیز استفاده کنید. برای این کار سیب زمینی را در آب جوش بریزید و بگذارید متوسط ​​بپزد تا نسوزد سپس سیب زمینی ها را ریز خرد کرده و به مواد اضافه کنید.